Torsdag den 12. oktober kl. 9-9.30 eller kl. 14-14.30

Velkommen til Danica Lounge

Sådan giver du de unge digitale indfødte den bedste start på jobbet  


Hvad forventer de unge - også kaldet Generation Z - når de får deres første job? Hvilke styrker har de, og hvilke krav stiller de til dig som leder? Det kan du høre mere om på næste Danica Lounge torsdag den 12. oktober 2023 fra kl. 9-9.30 eller kl. 14-14.30.

  • Hør hvad der karakteriserer Generation Z – og hvad de forventer og oplever, når de starter på deres første job – blandt andet fra Sara Eskildsen, som er ny på arbejdsmarkedet
  • Få 4 gode råd til, hvordan du giver de unge en god start på arbejdslivet af erhvervsforsker Søren Schultz Hansen.
  • Hør hvad de unge er særligt gode til – og hvilke krav de stiller til dig som leder af Michael Bruun Ellegaard, Chief Cultural Officer & Managing Partner i Trustworks A/S.
  • Få inspiration til hvordan du skaber en meningsfuld og engagerende arbejdskultur, der også appellerer til Generation Z.

Du er meget velkommen til at dele invitationen med dine lederkollegaer, nøglemedarbejdere – og med dit netværk. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Venlig hilsen
Danica Pension

 

 

 

Hvad er Danica Lounge?

Danica Lounge – en serie af online events, hvor du kan blive inspireret af den nyeste viden inden for sundhed og trivsel, pension og bæredygtige investeringer. 
 
Med Danica Lounge vil du 2-3 gange om året blive inviteret til at møde førende eksperter, som vil dele deres nyeste viden – og du vil få gode råd til, hvordan du skaber den mest attraktive arbejdsplads for dine medarbejdere. Konkrete råd, som du kan bruge aktivt i din virksomhed.

 Du er meget velkommen til at dele invitationen med lederkollegaer og nøglepersoner i din virksomhed samt med dit netværk, som måske også kunne have glæde af at se med.

Se eller gense tidligere events HER

Giv os dine idéer og forslag

Hvis du har kommentarer og ønsker til emner, vi kan tage op i fremtidige events, er du meget velkommen til at skrive til os på:

events_danica@danicapension.dk

Danica Lounge den 12. oktober 2023

Sådan giver du de unge digitale indfødte den bedste start på jobbet